Home  /  Colagen   /  8 caracteristici care diferentiaza Colagenul Natural de alte tipuri de colagen cosmetic

Organismul tinde sa produca mai putin colagen sau de o calitate mai slaba pe masura ce imbatraneste. Apar, totodata, unele incrucisari de elemente ce determina formarea unor fibre mai rigide si mai putin solubile in apa.

Pielea, de fapt, este colagen in proportie de 70%. Cand o cantitate redusa de colagen sau de o calitate necorespunzatoare este produsa, pielea isi pierde elasticitatea si incepe sa se lase.

Varsta, si deci lipsa colagenului, reduce puterea de intindere a tendoanelor. Abilitatea de a te misca liber si confortabil este redusa din aceasta cauza.

DIFERENȚELE DINTRE COLAGENUL NATURAL ȘI ALTE TIPURI DE COLAGEN COSMETIC:

1. Este sub forma unui gel transdermic (se absoarbe în piele);

2. Conține proteine naturale din pește;

3. Conține proteine biologic active (“vii”), cu o structură identică cu colagenul uman;

4. Singurul produs care păstrează activitatea biologică în interval de temperatura de 5 ° la 26 ° C pînă la absorbția de către spațiul extracelular al pielii.

5. Primul produs din lume care atacă cauzele de îmbătrânire a pielii, nu doar rezultatele îmbătrânirii pielii și a corpului.

6. Procesul de absorbție nu are nevoie de tehnici și metode suplimentare cu efecte laterale (de exemplu: injectarea de riduri, așa cum este în cazul la colagenul din bovine).

7. Regenerează deficitul de colagen din piele, activează fibroblastele (celulele care produc colagen). Pielea rămâne independentă de produs (nu produce dependență).

8. Fără miros, nu are reacții alergice, distruge bacterii, calmează și reduce durerea și mancărimea.

Niciun comentariu

LASA UN COMENTARIU